Ex-oerbronners

Welkom bij Zwemschool Pardoes!

Helaas is de Oerbron gestopt met het aanbieden van zwemlessen. Zowel in Amsterdam Noord, in het Miranda bad en bij het Reade.
Wij zullen geen lessen verzorgen in noord of in het Miranda bad maar uitsluitend in het Reade. U bent daar van harte welkom.

Zwemschool Pardoes zwemt al ruim 25 jaar in het Reade en neemt daarom de uren van de Oerbron over. U bent daarom welkom om bij ons te komen zwemmen. Wij zullen onze zwemuren uitbreiden, zodat wij zoveel mogelijk kinderen kunnen inplannen; dit betekent dat wij zwemlessen aanbieden op zaterdag en zondag, van 08:15u tot 18:00u in het Reade.

A-Diploma
In het Reade verzorgen wij alle A-diploma lessen. Wij werken hier met een ander systeem dan de Oerbron.
Ons niveau is verdeeld in 4 badjes; Badje 1, 2, 3 en 4. Badje 1, 2 en 3 zwemmen in het weekend in het Reade.
Badje 4 is ons badje wat bijna gaat afzwemmen. Die lessen verzorgen wij op woensdagmiddag, (tussen 14:00u en 17:00u) in het Sloterparkbad. Dit is namelijk ook het bad waar wordt afgezwommen. Mocht het echt onmogelijk zijn om daarheen te komen, bieden wij een Badje 4 les aan in het weekend om 08:15u.

Zodra u onze uitnodiging ontvangt om te starten (en wij open zijn), zal de eerste les altijd niveau bepaling zijn. We zien de kinderen graag zelf even zwemmen, zodat wij weten in welk badje zij verder kunnen in ons systeem.

-- Wij bieden geen ouder-kind zwemmen aan. Ouders zwemmen ook niet mee tijdens A/B of C lessen.

B & C-Diploma
Onze B & C lessen verzorgen wij uitsluitend in het Sloterparkbad. Dit is op woensdagmiddag, tussen 14:00u en 17:00u.
Er is geen andere mogelijkheid van locatie of lesdag/ tijd. Op dit moment is er geen wachtlijst voor deze groepen (vol = vol).
Inschrijving graag via de 'inschrijfknop',

Inschrijven
Inschrijven via onze website is verplicht. Dit kan hier.
Bij de inschrijving kunt u aangeven dat u van de Oerbron komt. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te laten starten.

Houdt u uw mail goed in de gaten (ook spam), voor eventuele informatie en uitnodiging voor de les.

Op dit moment zijn wij druk met het inventariseren van de wachtlijst en zijn wij de planning rond aan het krijgen. Zodra wij weer open mogen van de overheid, kunnen we dus direct van start! Wij kunnen op dit moment geen indicatie geven van de lengte van de wachtlijst.

We hopen u snel te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Zwemschool Pardoes