Protocol incl. COVID-19

Protocol

Per mail heeft u de definitieve indeling ontvangen van uw gereserveerde lestijd.
Hieronder hebben wij de belangrijkste zaken nog even opgesteld.
Neem deze punten even goed door, mochten er nog vragen over blijven dan zijn wij per mail te bereiken.

READE:

 • Ontvangst/ aanmelden:
  De hoofdingang kan niet gebruikt worden. Onze ingang is links achterin in de parkeergarage. Hier kunt u uw fiets/ auto parkeren.
  Zorg dat u 5 minuten voor aanvangstijd aanwezig bent, zodat je op tijd naar boven kunt.
 • Brengen + mondkapje:
  Voor het betreden van het pand is het vanuit READE verplicht dat iedereen een mondkapje binnen draagt. U kunt 5 minuten voor tijd uw kind omkleden en uw kind door de deuren naar het zwembad laten gaan. Ouders worden verzocht om het pand te verlaten. Wij zullen uw kind opvangen, gerust stellen en naar de juiste plek brengen.

 • Halen:
  Zorg ervoor dat u op precies de eindtijd terug bent (niet eerder), dan komen ze weer terug door de deur!
  Op deze manier is er meer tijd en ruimte om af te drogen/ aan te kleden.


 • Spullen:
  Als uw kind met zwembandjes zwemt; verzoek om deze zelf mee te nemen/om te doen. Komt u van de Oerbron, dan sowieso bandjes om. Graag ook een handdoek meegeven als ze door de deur gaan. De rest van de kleding/ spullen kunnen op uw plek blijven liggen.

 • Voortgang van uw kind/ contact:
  We snappen dat het in deze tijd wat afstandelijker kan voelen en willen er graag alles aan doen om u te woord te staan. Bent u benieuwd naar de voortgang van uw kind, laat het dan even weten bij de deur als u uw kind brengt. De desbetreffende leerkracht/ of collega zal u dan aan het einde van de les kort updaten. Helaas is het niet mogelijk om tijdens de les te kijken wegens de COVID-19 regels.

SLOTERPARKBAD:

 • Ontvangst/ aanmelden:
  De hoofdingang kan niet gebruikt worden. Onze ingang is via de grote trap, buiten.
  Zorg dat u 10 minuten voor aanvangstijd aanwezig bent, zodat je op tijd naar binnen kunt.

 • Brengen + mondkapje:
  Voor het betreden van het pand is het vanuit Sloterparkbad verplicht dat iedereen een mondkapje binnen draagt. 1 begeleider is toegestaan (geen broertjes en/ of zusjes mee naar binnen). U kunt 5 minuten voor tijd uw kind omkleden. Uw kind loopt dan mee met een van onze leerkrachten naar het zwembad. Tijdens de les moeten ouders helaas buiten wachten.

 • Halen:
  Zorg ervoor dat u op precies de eindtijd terug bent (niet eerder), dan komen ze weer beneden (bij de kleedkamers) terug.
  Douchen is niet mogelijk.

 • Voortgang van uw kind/ contact:
  We snappen dat het in deze tijd wat afstandelijker kan voelen en willen er graag alles aan doen om u te woord te staan. Bent u benieuwd naar de voortgang van uw kind, laat het dan even weten als u uw kind brengt. De desbetreffende leerkracht/ of collega zal u dan aan het einde van de les kort updaten.