ABC-diploma's

ABC-diploma's

Zwemdiploma A

Wij verzorgen de lessen voor het Zwemdiploma A in het zwembad van het Revalidatie Centrum READE aan de Overtoom 283, te Amsterdam. Bij het zwembad zijn ruime omkleedruimtes en heerlijke douches. U kunt gratis gebruik maken van de lockers (opbergkastjes), om uw waardevolle bezittingen in op de bergen. Uiteraard is het verboden om met straatschoeisel naar binnen te gaan. 

Het zwembad heeft een afmeting van 6 x 15 meter,
waardoor het heel overzichtelijk en veilig is. Het watertemperatuur is 32graden Celsius, wat heel prettig aanvoelt. De bodem is een beweegbare bodem en kunnen wij instellen op een bepaalde diepte.

Zwemschool Pardoes maakt gebruik van een diepwater methodiek. Om die reden zullen de kinderen beginnen met bandjes. Het ontwikkelen van watergevoel is een belangrijke voorwaarde om je te kunnen verplaatsen in het water en om met succes een zwemslag te kunnen leren.  Met behulp van de diepwater methode biedt dit de kans om voldoende tijd te besteden aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen, watergevoel en drijven op buik en rug. Dit is een basis om succesvol verder te gaan met het aanleren van de zwemslagen.

Meer informatie over het Zwemdiploma A

Warm water, vaste leerkrachten en een gezellige sfeer

ABC-diploma's

Sloterparkbad Springbassin

De locatie voor de zwemlessen B & C. Tevens wordt hier voor alle drie de diploma's afgezwommen.

Info Diploma B Info Diploma C