ABC-diploma's

ABC-diploma's

Zwemdiploma A

Wij verzorgen de lessen voor het Zwemdiploma A in het zwembad van het Revalidatie Centrum READE aan de Overtoom 283, te Amsterdam. Bij het zwembad zijn ruime omkleedruimtes en heerlijke douches. U kunt gratis gebruik maken van de lockers (opbergkastjes), om uw waardevolle bezittingen in op de bergen. Uiteraard is het verboden om met straatschoeisel naar binnen te gaan. 

Het zwembad heeft een afmeting van 6 x 15 meter,
waardoor het heel overzichtelijk en veilig is. Het watertemperatuur is 32graden Celsius, wat heel prettig aanvoelt. De bodem is een beweegbare bodem en kunnen wij instellen op een bepaalde diepte.

Zwemschool Pardoes maakt gebruik van een diepwater methodiek. Om die reden zullen de kinderen beginnen met bandjes. Het ontwikkelen van watergevoel is een belangrijke voorwaarde om je te kunnen verplaatsen in het water en om met succes een zwemslag te kunnen leren.  Met behulp van de diepwater methode biedt dit de kans om voldoende tijd te besteden aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen, watergevoel en drijven op buik en rug. Dit is een basis om succesvol verder te gaan met het aanleren van de zwemslagen.

Meer informatie over het Zwemdiploma A

Geen wachtlijst, direct instromen

ABC-diploma's

Sloterparkbad Springbassin

De locatie voor de zwemlessen B & C. Tevens wordt hier voor alle drie de diploma's afgezwommen.

Info Diploma B Info Diploma C

Zwemdiploma B

Met het behalen van het Zwemdiploma A kan uw kind doorstromen naar onze Zwemdiploma B lessen. Bij dit diploma laat uw kind zien een goede conditie te hebben en de vaardigheden te beheersen om op een veilige manier te zwemmen. 

Dit zwemdiploma is niet alleen voor Nederland, maar een zwemdiploma dat wordt gezwommen in vele landen van de wereld. De erkenning die deze diploma´s hebben is een erkenning van de Internationale Federatie van Swimming Teachers Association (IFSTA). Een organisatie die in meer dan 20 landen over de gehele wereld diploma´s levert.

Zwemdiploma C

Na het behalen van het Zwemdiploma B kan uw kind direct doorstromen naar onze Zwemdiploma C lessen. Wij bieden deze lessen tevens aan in het Sloterparkbad, te Amsterdam. Elke woensdag, om 15.30.